Toimitusjohtajan tervehdys

Muutosten vuosi 2020

Loviisan Asunnot Oy on paikkakunnan suurin vuokra-asuntojen välittäjä ja yhtiön tarkoituksena on tarjota asukkaille kohtuuhintaista ja laadukasta asumista eri puolilla Loviisaa.

Vuonna 2020 Loviisan Asunnot Oy:ssä otetaan toimintastrategiaa edistävä harppaus ja tehdään uudistuksia yrityksen toimintaan. Yhtiön tuloskehitystä pyrintään edelleen parantamaan aktiivisilla toimenpiteillä, kuten toimintamallien ja tuotannonohjauksen kehittämisellä. Paikallisen palvelutuotannon käyttäminen tulee lisääntymään tulevina vuosina. Lisäksi yhtiön kiinteistöstrategian mukaisesti kiinteistöjen suunnitelmallinen ylläpito otetaan ohjelmaan.

Vuosina 2020-2021 aloitetaan yhtiön sisäisen toiminnan kehittämistyötä usealla saralla: isännöinnin ja vuokraustoiminnan kehittäminen, kannattavuuden parantaminen, työn digitalisointi ja uusien järjestelmien käyttöönotto. Organisaatiota rakennettaan tukemaan kasvua ja uudistuvaa tuotannon rakennetta.

Vuoden 2021 alussa yhtiön Arava-asuntojen vuokraus ja ylläpito siirretään uuden perustettavan yhtiön hoidettavaksi.

Yhtiön palveluksessa jatkaa edelleen kiinteistösihteerinä Tuula Kallio, AIT, LKV. Tuulan työpanos yhtiön toiminnassa ja muutosten keskellä on erittäin merkittävässä asemassa. Tuula siirtyy ansaitulle eläkkeelle keväällä 2021.

Yhtiön uutena toimitusjohtajana näen, että ihmiset ovat kaiken keskiössä. Tarjoamalla asukkaille hyviä asumiskokemuksia saamme uusia asukkaita ja nykyiset asukkaat pysyvät edelleen osana yhteisöä. Jokainen asukas on yhteisössä yhdenvertainen ja luomalla edelleen hyvää asumiskokemusta saavutetaan parempaa asumisyhteisöllisyyttä. Pidetään siis yhteisestä omaisuudestamme sekä asukasyhteisöstämme huolta.

Vuosi 2020 on kaikkine muutoksineen yhtiön historian vaiherikkain vuosi. Selviämme siitä kunnialla ja hyvällä fiiliksellä – tuloskehitys on positiivinen ja näkymä tulevaisuuteen hyvä.

Toivotan kaikille hyvää kesän jatkoa ja hyvää asumista!

 

Ville Salmi 
toimitusjohtaja/isännöitsijä, IAT, ITS-TEK, AIT, JET
Loviisan Asunnot Oy