Haemme kiinteistösihteeriä

Haemme kiinteistösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Loviisan Asunnot Oy – Lovisa Bostäder Ab on vuonna 1997 perustettu, yleishyödyllinen ja omakustannusperiaatteella toimiva, Loviisan kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiö hallinnoi tällä hetkellä 526 vuokra-asuntoa.
Yhtiö on kaupungin suurin vuokranantaja. Yhtiön vuokra-asunnot sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

Loviisan Asunnot Oy hakee kiinteistösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyhtiöidemme asiakaspalvelu- ja kiinteistösihteeritehtävistä. Hoidat toimistolla isännöinnin asiakaspalvelua kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Ratkaiset asiakkaan ongelmia, otat vastaan toimeksiantoja ja ohjaat ne tarvittaessa eteenpäin oikealle henkilölle. Huolehdit siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta kiinteistösihteerin/ kirjanpitäjän tehtävistä tai kiinteistöalalta. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät sekä työkalut nopeasti. Kokemus Tampuuri- ohjelmistosta sekä vastike- ja vuokrakirjanpidosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää paineensietokykyä. LKV ja LVV-tutkinnot katsotaan eduksi, kuten myös mahdolliset isännöinnin ja kirjanpidon tutkinnot.
Edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, numerotarkkuutta sekä hyviä kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja suomen ja ruotsin kielellä.
Tarjoamme sinulle avoimen ja iloisen työpaikan sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen
Hakemus tulee jättää sähköpostitse ville.salmi@loviisanasunnot.fi 30.9.2020 klo 23.00 mennessä.

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä:
Ville Salmi, toimitusjohtaja, puh. 044 9822 508, ville.salmi@loviisanasunnot.fi

Työpaikan osoite: Ramsayntie 3 B, 07940 LOVIISA
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: 01.11.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.9.2020 klo 23:00
Jätä hakemus: ville.salmi@loviisanasunnot.fi