Haemme isännöitsijää / toimitusjohtajaa

Loviisan Asunnot Oy – Lovisa Bostäder Ab on Loviisan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö, joka hoitaa kaupungin alueella kaikkiaan 526 asunnon isännöintitehtäviä. Yhtiön liikevaihto on n. 2,4 M€. Yhtiö hankkii ostopalveluna kiinteistönhoidon, siivouksen, korjaukset sekä taloushallinnon. Omaa henkilökuntaa on kaksi.

Haemme isännöitsijää/ toimitusjohtajaa

Hakuaika päättyy: 16.3.2020 klo 12.00
Palkka: sopimuksen mukaan
Työn luonne: kokoaikatyö
Työsuhde: vakinainen
Työn aloitus: sopimuksen mukaan

Tehtävänä on vastata yhtiön toiminnasta, kehittämisestä ja yhtiön tuloksellisuudesta. Isännöitsijä/ toimitusjohtaja vastaa yhtiön isännöinnistä, rahoituksesta, taloushallinnon toiminnasta sekä asiakaspalvelun kehittämisestä. Toimitusjohtaja toteuttaa työssään yhtiön hallituksen ja konsernin hyväksymiä linjauksia. Tehtäviin kuuluu myös hoitaa Loviisan Kiinteistönhuollon tj:n tehtävät sekä erillisen kiinteistöyhtiön/asuntosäätiön tj:n tehtävä.

Edellytämme vahvaa isännöinninosaamista, talousosaamista ja taitoa toiminnan kehittämiseen. Lisäksi edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten osoitettavissa olevaa tehtävän vaatimuksia vastaavaa osaamista sekä aikaisempaa kokemusta vastaavissa tehtävissä. Pidämme tärkeänä hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Edellytämme rakentamiseen ja kiinteistönhallintaan liittyvää osaamista sekä molempien kotimaisten kielten suullista ja kirjallista hallintaa. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme hyvän ja monipuolisen työtehtävän kehitettäessä yhtiötä kaupunkikonsernin osana yhdeksi merkittäväksi Loviisan elinvoimaisuutta edistäväksi toimijaksi. Tehtävään valitulle laaditaan johtajasopimus Loviisan kaupungin konserniohjeen mukaisesti.

Tehtävään haetaan www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Vapaamuotoinen hakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Loviisan Asunnot Oy, Ramsayntie 3 B, 07940 Loviisa tai sähköpostilla petri.hyvonen@pp.inet.fi. Viestiin tunnus ”Isännöitsijä/toimitusjohtaja”.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Petri Hyvönen, puh. 0400 490 705